Tiina järjesti kaikille treeniryhmilleen pääsisäisen kunniaksi epäviralliset noitakisat. Luokkia oli neljä: pennut, keltanokat, möllit ja kisaavat. Pentujen rata koostui neljästä putkesta ja pöydästä. Vähän jännitti, koska emme ole koskaan Terran kanssa oikeasti harjoitelleet pöytää ja ylipäätään viimeisistä harjoituksista oli yli kuukausi. Se ei pelaa joka pelkää, joten lähdimme Terran kansaa ensimmäisenä radalle. Terra oli hieno ja tosi reipas ja hyppäsi lopulta pöydällekin. Voittohan siitä tuli yli viiden sekunnin erolla seuraavaan ja osallistujiakin oli sentään viisi. Terrasta tulee vielä tykki!

Kisaavien luokassa osallistujia oli vain kolme. Luna teki nollaradan ja voitto heltisi 11 sekunnin turvin. Luna on huippu!!!

Ruokana tänään oli kasvissosetta, kevyt jauhelihaa ja raejuustoa. Lunan ruoka painoi taas sen 300 g, Terran vähän vähemmän, mutta lisänä oli taas lohiöljyä. Aamulla Terra söi lohta ja riisiä. Päivällä käytiin reilun tunnin lenkki Kirsin ja Gida-salukin kanssa. Oli oikein hieno ilma ulkoilla.