Olimme eilen ekaa kertaa mölliagilitykisoissa, siis kummallekin elämän ekaa kertaa. Oli tosi mukavaa, vakka ennen rataa jännittikin ihan kamalasti. Rataan tutustuessa alkoi jännitys laantua; eihän se rata nyt kovin vaikea ole, oikeastaan aika helppo. Rata meni hienosti, en onnistunut mokaamaan ollenkaan. Nolla tulokseen voi olla tyytyväinen, vaikka vikalla suoralla juoksinkin Lunaa kovempaa. Luokan lopussa selvisi, että meillä oli nopein rata ja sitäpaitsi myös ainoa nolla, joten voitto tuli. Palkinnoksi saatiin ihana retkipalli. Tuli tarpeeseen, sillä olin aikeissa ostaa jonkinlaisen retkituolin, jota olisi helppo kanniskella koirariennoissa. Otamme mielellämme vastaan onnitteluja.

Hyvien uutisten jälkeen vähän heikommat. Olimme torstaina 17.5. Kotkassa tokoilemassa ja taas tuli kakkostulos, nyt jo 156,5 pistettä. Sillä sijoituttiin kolmanneksi ja saatiin pokaali, ruusuke, ruokasäkki ja pieni koiran ensiapupakkaus. Muilla meni siis vielä huonommin, mutta ei se paljon lohduta. Olin niin masentunut tuloksesta etten saanut tännekään kirjoitettua. Pisteet tällä kertaa paikalla makuu 10, seuraaminen 6,5 (juu ei seurannut ollenkaan), maahanmeno 9, luoksetulo 5 (juoksi suoraan läpi, mutta kovaa, joten olen tyytyväinen kun ei jäänyt hiipimään), seisominen 9,5, nouto 8 (jäi taas sivulletulossa taakse haaveilemaan ja jouduin antamaan uuden käskyn), kaukot 7,5 (nousi vasta tokalla, ihme juttu) hyppy 7,5 (tuli taas takaisin vasta tokalla) kokonaisvaikutus 8.

Tavoitteet tokossa on laskeneet realistisemmalle tasolle, jos nyt saisi edes sen TK2, niin sitten voisi lopettaa, kun ei se kerran onnistu.

Loppuun vielä mukavia juttuja. Perjantaina kokeiltiin hakua ja sehän oli kivaa! Siellä me kirmasimme pitkin metsiä kantojen ja kivien taakse odottamaan hauvoja, joille syöttää kilokaupalla herkkuja. Lunakin löysi Heinin muutaman kymmenen metrin päästä. Vähänkö olen ylpeä.

Huomenna menemme taas hakemaan kakkostuloksen avoimen luokan tokosta. Tällä kertaa paikkana on Orimattila. Itken sitten huomenillalla tai torstai aamuna lisätietoja tapahtuneesta.