Eilinen Jokelan kisa ei ollutkaan yhtään huono, vaikka pisteitä tulikin vain 150,5. Tuomari oli tosi tiukka, eikä säälipisteitä tippunut kenellekään. Koe oli hyvin järjestetty ja buffasta sai hyvää makkaraa. Sitten itse kisaan. Paikallamakuusta 10. Seuraaminen 8, ei se sitten jätättänytkään vaikka itse niin kuvittelin. Outi haukkui minut kokeen jälkeen että painostan koiraa katsomalla sitä, mutta enhän mä muuten tiedä missä se menee, seliseli. Maahamenosta tuli 9, en tiedä mistä tuli pistevähennys. Luoksetulo 7, josta olen erityisen ylpeä. Luna lähti laukalla ekasta käskystä, pysähtyi käsimerkistä ja tuli sivulle ravilla. Tuomari huomautti liian pitkästä käsimerkistä, johon totesin, että "Nythän se sentään pysähty." Tosi upea edistyminen lauantaista. Seisominen meni pipariksi eli 0 tuli, kun Luppa meni maahan. Taisi olla liian voimakas käsky, ettei vaan hiippaile. Nouto oli 8, luovutus oli vähän vino. Kaukot 8½, en tiedä mistä vähennys, koska minust ne olivat lähes täydelliset, olisikohan pitänyt olla nopeutta vielä lisää? Hypystä tuli 8, kun jouduin antamaan toisen käskyn takaisinpäin.Kokonaisvaikutus 8.

Kokonaisuudessaan olen tähän kisaan tyytyväisempi kuin Porvooseen. Luoksetulon korjaus on hyvällä mallilla ja jättöliikkeistä en ole huolissani, täytyy olla iloisempi seis-käskyn kanssa. Löysemmältä tuomarilta olisi saattanut ykköstulos tulla, vaikka liikeestä seisominen menikin nollille, mutta jos jos sanaa ei olis niin lehmätkin lentäis.

Tänään vaan möllötetään. Käytiin aamupäivällä reilun puolentoista tunnin lenkillä Kirsin ja gida-salukin kanssa ja vauhtia riitti soramontulla, metsässä ja pellolla. On ollut aika hiljainen koira siitä lähtien kun tultiin kotiin. Eilen Luna ja Gida oli juoksemassa vaan vajaan tunnin...

Luppa on taas vähän pyöristynyt, joten aika hieman vähentää ruokaa. Äitin mussu vaan näyttää niin nälkäiseltä ja onhan se niin söpö, että voihan sinne nyt aina laittaa ihan vähän lisää. Inhottavaa kun koiran lihomisestakin voi syyttää vain itseään. Huomenna tokoillaan taas. Jatkuukohan meidän kakkostulos sarja kuten aiemmin näyttelyiden eh-putki (6 kpl)? Toivotaan parempaa.