Kirjoitin pitkän, pitkän vuodatuksen ja sitten kadotin sen. Olipa hieno aloitus.  Nyt en ainakaan aloita treenipäiväkirjan pitoa tänään.

Tässä blogissa pääsee seuraamaan Katin ja Lunan toko ja agilitytreenailua. Näin kun sen tekee julkisesti, niin yritän uskotella itselleni olevani tunnollisempi. Yleensä kaikki kannattaa mielestäni siirtää huomiseen. sen vuoksi varsinainen treenipäiväkirja alkaa huomenna.

Tavoitteet kerron jo nyt, etten tule katumapäälle. Tokossa tavoite on tämän kevään ja kesän aikana saada TK2 ja päästä syksyllä voittajaan. Kaukana tulevaisuudessa siintää TVA, mutta sille ei uskalla vielä laittaa aika määreitä. Agilityssa tavoite on päästä kilpailemaan tänä vuonna.

Tärkeä havainto treeneissä on ollut, että koiran halinta on helpompaa kuin itsensä hallinta. Mahdotonta erottaa oikea ja vasen ja tietää mihin suuntaan kädet ja jalat osoittavat. Ja Lunahan menee yleensä sinne mihin ohjataan, eikä ollenkaan sinne minne pitäisi. Se ei ole vielä oppinut korjaamaan minun virheitäni. Olisi vallan ihanaa löytää epäonnistumisille syyllinen jostain muualta kuin peilistä. Sitä odotellessa.

Tänään en jaksaisi olla luova<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään pitäisi jotain luoda,

sanoja paperille tuoda

Loisinko lunta vai näkisinkö unta?

Jospa vähän siivoisin ja pyykkiäkin pesisin

Voisiko se tuoda avun, idean siemenen tai pavun?

Menisinkö sittenkin ulos,

mikä olisikaan siitä tulos?

Puhdas piha ja märkä hiha.

Olisin ainakin jotain luonut ja tyytyväisenä kahvini juonut

Surffailisinko kuitenkin netissä

vai makoilisinko vain petissä?

Olisin ihan hiljaa, lukisin hieman kirjaa

Mietin tässä mitä teen

hetken vielä, ehkä huomiseen.

                                KV

 

 

Näitä runoja ja ehkä myös novelleja saattaa ilmaantua tänne useamminkin. Opiskelen Hämeen kesäyliopistolla kirjoittamisen aineopintoja, vaikka se ei ehkä heti välitykkään. Jostain syystä kustantajia ei ole ollut jonoksi asti julkaisemaan tekeleitäni, joten saanpa niitä julkisuuteen tätäkin kautta. Näin sitä voi itseään huijata.

 

Huomiseen!