Huomenna on Jokelassa Toko-kisat. Tänään oltiin Heinin luona harkkaamassa ja saamassa jotain viime hetken vinkkejä luoksetuloon. Alkuun meni ihan jees, mutta sitten Lunaa alkoi kyllästyttämään ja se oli kuin löysä räkä. Enkä onnistunut sitä innostamaan. Aivan kamalaa! Sellaisella esityksellä huomenna ei tule tulosta lainkaan.

Onneksi ei mennyt Mäntsälän reissu hukkaan, sillä ennen väsähdystä kokeilimme pysäytystä käsimerkillä ja se toimi! Ei siis ylhäällä oleva käsi vaan sivulta tuleva käsi. Toimisipa huomennakin, siis mikäli Luna lähtee liikkeelle ekasta käskystä...

Eilen oltiin agilitytreeneissä ja tällä viikolla oli rataharjoitukset. Olemme sopineet, että joka toinen viikko otetaan tekniikkaa ja joka toinen taas rataa. Luppis odotti autossa radan rakennuksen ja rataan tutustumisen ajan. Pienen verryttelyn jälkeen lähdettiin radalle ja Luna oli aivan unessa jäi mm. haistelemaan kahden esteen väliin. Meidän jälkeen Teuvo suoritti radan ja sitten muunnettiin vähän rataa. Lähdimme Lunan kanssa kokeilemaan uudestaan ja nyt Luna oli keksinyt mikä on homman nimi ja meni aivan täysiä ja yhden ylimääräisen esteen, kun sattui siihen suoralle sopivasti. Joku sanoisi, että kuumeni käsistä... Oli tosi nastaa alku kankeuden jälkeen. Opinpa sen että ei kannata ottaa koiraa suoraan autosta radalle, vaan antaa sen tutustua tarpeeksi kauan radanreunalla tilanteeseen.

Eilen tuli postissa uusi upea noutokapula sekä metallinoutokapula. Käytiin illalla kokeilemassa ja hyvin toimivat. Luppa oli tosi ylpeä uudesta hienosta kapulasta ja metallikapulankin kantoi melko mallikkaasti.

Nyt lähden jännittämään huomista. Kunhan ei ihan älyttömän hunosti menisi...