Yllätinpäs kaikki, tai ainkin itseni, aloittamalla ihan aikuisten oikeasti kirjoittamaan tänään treenipäiväkirjaa. Huominen on taas ihan uusi juttu. Huomenna mennäänkin tokoilemaan Porvooseen AVO-luokkaan. Saas nähdä kuinka käy.

Asiaan. Eilen iltapäivällä käytiin oikein koulutuskentällä, sen sijaan että yleensä treenataan takapihalla ja lenkillä ja parkkipaikoilla ja pelloilla. Joka tapauksessa ystäväni Outi oli mukana ihanien collieherrojensa Jullen ja Pojun kanssa. Outi toimi liikkeenohjaajana, kun kokeiltiin miten avon liikkeet toimiikaan. Paikallaan makuu meni loistavasti, vaikka rollaattorimummo yritti yli jyrätä. Ei todellakaan mitään aavistusta mistä se sinne tupsahti. Aika reippaasti mummo kulkee ruohokentällä rollaattorilla. (Pieni välihuomautus). Seuraavaksi otettiin seuraaminen, joka olisi voinut mennä paremminkin. Ensinnäkin voisin olla potkimatta koiraa vasemman käännöksissä, toisekseen Lunaa kiinnosti hajut niin että jouduin antamaan ylimääräisen seuraa käskyn. Kummatkin jättöliikkeet meni mallikkaasti, vaikka en seisomisen seuraamiseen ollutkaan tyytyväinen. Luoksetulo meni paremmin kuin uskalsin odottaa. Vauhtia pitäisi saada lisää, mutta pysähdys tuli kahdessa askeleessa, siis ravi askeleessa. Olen tyytyväinen. Nouto meni kuten yleensä kovaa kapulalle ja ravaten sivulle, hieman vino luovutusasento, täytyy treenata lisää. Kapula pysyy hienosti suussa, joten harjoitus tekee metsurin tässäkin asiassa. Kaukot tein ylipitkältä matkalta (n. 10m) Istumaan nousut tosi hyviä, valitettavasti Luppa on ruvennut ennakoimaan maahanmenoja, tai sitten en osaa pitää sormiani kurissa. Estehyppy meni mallikkaasti, vaikka lähetin reilusta kolmesta metristä. Jihuu! Hienoa että Luna irtoaa nykyään paremmin, olemme tosin harjoitelleet eteen lähtystä pallon ja lelun kanssa.

Huomenna tavoitteena on 160 pistettä, joka tuntuu realistiselta tavoittelta. Vaikka tietenkin yli 180 pistettä ja luokkavoitto olisi makoisaa, niin se taitaa olla vielä aika kaukainen haave.

Nyt taitaa olla lenkkiaika ja sitten taas uudella innolla töiden pariin.