Somerolta tuli tuomisina kaksi pokaalia, kolme ruusuketta, pyyhe ja viltti. Luppa oli roppi ja sai sertin. Ryhmässä ei menestystä tullut, mutta eipä koikkerit usein ryhmässä pärjääkään. Ropista pokaali ja sertistä otettiin pokaalin sijaan pyyhe. Arvostelu löytyy Lunan sivuilta. Ja jottei taas liian upealta tunnu, niin paljastetaan, että näyttelyssä oli vain kaksi koikkeria, junnunarttu Luna ja junnu-uros Urho. Tuomari tykkäsi Lunasta oikein kovasti, mikä lämmitti mieltäni.

Toinen pokaali ja kolmas ruusuke sekä viltti tulivat lapsi ja koira -kilpailusta. Veera ja Luna esiintyivät oikein mallikkaasti sijoittuen viidenneksi 18 parin joukosta. Olen niin ylpeä lapsestani. Lapsi ja koira -kilpailua jännitin paljon enemmän kuin omaa kehässä esiintymistä. Onneksi Veera ei sentään hävennyt hurraavaa äitiään.

Nyt ei oikein runosuoni syki, kun oltiin koko päivä reissussa. Yritän saada huomenna aikaiseksi, jotain syvällisempää, vaikkapa Lunan ruokinnasta. Ai niin, eilen illalla ja tänään illalla kokeilin takapihalla muutaman luoksetulon uudella käskyllä ja jokakerta lähtenyt ekalla ja tullut kovaa luokse. Näyttää lupaavalta, siitäkin enemmän huomenna. Hyvää yötä!