Matkasimme Vehmaalle Veeran ja Lunan kanssa jo perjantaina. Oli mukavaa olla auttamassa näyttelyn järjestämisessä, vaikken ole varma oliko meistä juurikaan hyötyä. Kokemattomana kun ei tiedä mitä pitäisi tehdä tai mitä saa tehdä ja mitä ei missään nbimessä ikinä saa tehdä, niin sitä odottelee että joku tulee käskyttämään. Leikkasin ainakin grillilihat ja osallistuin niden grillaamiseen. On kai sekin ihan tarpeellista?

Lauantaina aamulla ohjailin autoja parkkiin, kunnes tuli aika hakea koira esiintymään. Mukava tuomari antoi erin ja sijoitti kakkoseksi junnuissa. Olen ihan tyytyväinen tulokseen. Arvostelun kirjoitan kotisivujen puolelle heti kun iskee sivujen päivitysinspiraatio. Parasnarttu kehässä eivät junnut enää pärjänneet.

Tänään pitäisi vielä jaksaa lähteä agilityoppiin aiheena kisarataan tutustuminen, kisaradan mustaminen ja suunnittelun käytännössä. Kulkee myös nimellä kisaradan muistaminen ja unohtaminen.

Nyt ei taas ajatus kulje ja näppäilyvirheiden korjaaminen vie enemmän aikaa kuin itse kirjoittaminen, joten aika lopettaa tältä erää. Illalla tai huomenna paremmalla yrityksellä.