Blogi hiljenee viikoksi, kun lähdemme lomailemaan etelän aurinkon. Luna on sen aikaa ystäväperheessä hoidossa, eli hemmoteltavana ja syötettävänä. Toivottavasti viikon päästä suostuu tulemaan kotiin, jos joutuu kurikuurille ja laihikselle. Hyvähän se on, että koirakin saa lomailla ja ottaa rennosti.

Piti olla ahkera ja reipas ja päivittää kotisivut ennen lomaa, mutta se taisi jäädä vain haaveeksi. Huomasin juuri, että mitä pidemmälle päivitys venyy, sitä enemmän on päiviotettävää ja sitä työläämpää ja sitä vaikeampi aloittaa. Yritän siis loman jälkeen uudella innolla. Tänne blogiin vaan on niin helppoa kirjoittaa, eikä tarvitse tapella Soneranlaajakaistan kanssa päästääkö se sivut serverille kuvien kanssa vai ilman kuvia...

Eilen oli Riman uudella maneesilla talkoot, tai siis siellä on ollut talkoot koko viikon, mutta menin sinne vasta eilen. Se olikin vallan fiksu veto, sillä koska alkuviikosta oli saatu maneesin siäosat kuntoon oli torstaina pihan siistinnän vuoro. Siellä sitten kykin muutaman tunnin oksasaksien kanssa leikkelemässä pajuja vesisateessa. Kaiken kruunasi äiti, joka soitti Ibizalta ilmoittaakseen istuvansa parvekkeella ilta-auringossa ja lämmintä oli noin 27 astetta. Onneksi ei sentään ukkostanut tai satanut rakeita. Maneesi on  hieno, siellä kyllä kelpaa taas talvella treenailla.

Hauskaa kesälomaa kaikille ja tarinointi jatkuu taas viimeistään maanantaina 9.7.