Eilen illalla käytiin Koneen parkkipaikalla treenaamassa kokeenomaisesti. Palkka odotti reunalla ja liikkeitten välissä leikittiin tosi rankasti ilman leluja. Vikan liikkeen jälkeen juostiin köysilelulle leikittiin kunnes Luna voitti ja sai kantaa saaliin kotiin. Luppa oli tosi polleena. Kotiovella vaihdettiin lelu maksanpaloihin.

Itse harjoitus meni kivasti. Mitä nyt meinas varastaa kapulan perään kun oli niin intona. Parasta oli onnistunut luoksetulon pysäytys sekä neljän minuutin paikallamakuu, niin että olin puskan takana piilossa. En tiedä kuinka hyvin Luna näki minut, mutta näin itse Lunan oksien välistä, että pääsen puuttumaan jos meinaa haistella tai nousta. Ei edes meinannut.

Jostain syystä Luna on taas päässyt vähän pyöristymään ja pieni ruuan vähennys on edessä. Miten voi olla niin vaikeaa antaa vähän ruokaa? Paljon helpompaa on laittaa vielä vähän lisää, kun se n niin söpö ja näyttää niiiiin nälkäiseltä. Kaikkein ikävintä on, että se todellakin olen minä, joka tuon koiran ruokinnasta huolehtii eli en voi edes muita syyttää. Tosi tylsää.

Huomiseen Toijalan tokoon lähdemme ihan hyvillä mielin. Viime aikoina on mennyt kokeet niin huonosti, ettei ole enää mitään hävittävää. Ykköstulos tosin olisi kiva yllätys. Jos menee niin kuin eilen harjoituksissa se tulee varmasti, jos (ja kun) ei mene niin kuin eilen niin on himpun verran epävarmaa.