Nyt se sitten tuli. On jo kuohuvat kylmässä odottamassa, että pääsen kilistämään Lunalle. Pisteitä tuli 166,5 ja sijoitus kolmas saatiin ruusuke, joku mitallihässäkkä ja vinkulelu. Eka ja toka sai upeat narulelut, mutta ei pidä valittaa kun itse meni tiputtamaan pisteitä.

Paikallamakuu 10 (harjoittelu tuotti tulosta! Lisäksi Veera istui Lunaa vastapäätä ;-) ) Seuraaminen 8 (Olisi saanut olla tuomarin mukaan tiiviimpi, onneksi yksi kilpakumppani lohdutti kun sanoi, että olisi pitänyt saada enempi) maahanmeno 8½ (meni hienosti, mutta nousi istumaan vasta tokalla käskyllä, ihme homma) Luoksetulo 8 (olisi ollut kuulemma 10, jos olisin muistanut kertoa käyttäväni käsimerkkiä. Hölmö minä, yritän potkia itseäni) seisominen 8 (otti pari askelta, edelleen parempi niin kuin että menee maahan liian tiukasta käskystä. Täytyy treenata lisää) Nouto 8½ (jäi kauas luovutuksessa) Kaukot 6½ (Nousi vasta kolmannella. Aivan uskomatonta! On mennyt niin hyvin tähän asti, ettei ole tullut treenattua. Voi prkl!) Hyppy 9½ (ei kai mitään vikaa) Kokonaisvaikutus 8

Kaiken hyvän lisäksi Luka ja Sami voittivat midien Suomen mestaruuden agilityssa. Koikkerit on niin hyviä! Ja Rimalaiset! Onnea heillekin! Ja meidän agilityvalmentaja Tiinasta tuli eläinrefleksologi eli vyöhyketerapeutti. Onnea Tiinallekin! Nyt kun kaikkien kunniaksi otan lasillisen niin olen ihan hiprakassa, mutta mitäs pienistä.