Otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kirjoitaa muutaman rivin. Olen taas tyhjentänyt Hyvinkään kirjaston koirakirjoista. Koiran ruokinta ja hoito oli hyvä kirja, josta löytyi asiallista ja tutkittua tietoa koiran ruokinnasta. Vielä sitäkin kiinnostavampi kirja oli: Svartberg Niina,
Kilpailemisen taito : kilpailupsykologiaa ja henkistä valmennusta koiraurheilijoille. Osa oli vanhaa tuttua, mutta joukossa oli paljon käytännöllisiä vinkkeja, sekä muutama testi millä pystyy testaamaan omia heikkouksia ja vahvuuksia. Jos joku lukija ei vielä tiennyt, niin jännitän kilpailuja ihan sikana. Toko on pahin, mutta myös näyttelyissä jalat ja kädet tärisee kun tuomari tutkii koiraa; ikäänkuin siinä tilanteessa mitään voisi tehdä, mutta kun vaan jännittää. Eikä siihen auta mitkään järkeilyt. Mölliagilityissä en ole vielä jännittänyt, joten olen toiveikkaalla mielellä etten jännittäisi oikeissakaan kisoissa, ainakaan enää radalla. Onneksi on vielä muutama viikko aikaa harjoitella.

Vaikka kirjoittamisessa olenkin ollut laiska on me sentään treenattu. Tänään käytiin tokoilemassa ja harjoiteltiin samalla reissulla näyttelyesittämistäkin. Onneksi Outi osaa opettaa oikeanlaista olemista (hitsi kun ei löytynyt esittämiselle o-lla alkavaa synonyymia.). Eilen treenattiin agilitya Pipsan johdolla, meni hienosti. Kepit alkaa rullaamaan siihen malliin, että kisoissa on toivoa selvitä niistä. Eilen piti olla Tiinan treenit, mutta kun se sairastui. sunnuntaina sitten paremmalla onnella. Toissapäivänä oli viimeinen treenimme koirakylpylällä. Ne siellä päättivät potkaista meidät ulos. No tulikin juuri sopivasti viimeinen kymmenen kerran kortti täyteen. Ikävää oli, että koirakylpylältä oli väitetty että olisin treenannut maksamatta. Kuitenkin minulta löytyy tältä vuodelta kuitit kahdesta kymmenen kerran agilitykortista ja yhdestä kymmenen kerran tokosta. Viime vuodelta löytyy kuitit sekä agility että toko alkeiskursseista  sekä kymmenen kerran korteista sekä tokoon, että agilityyn. Mitä ihmettä minun olisi vielä pitänyt maksaa??? Melkein unohtui vielä viime talven kausikortti halliin.

Onneksi koulutussuhde ei katkea vaikka kylpylällä loppuikin. Nimittäin Tiina koulutta tästä lähtien omaan piikkiin Riihimäellä. Onpa kiva mainostaa. Linkki löytyy meidän kotisivuilta, jos joku haluaa käydä tutustumassa, se on se Easyhand.

Sain muuten tänään nappulakengät. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan kuinka ne toimii agilityssa. Takapihan ruoholla juostessa ainakin tuntuivat tosi hyvältä.

Lunan kotisivut ovat kokeneet uudistumisen, joka on vielä hieman kesken, joten kaikki omituisuudet voi laittaa sen piikkiin. Kivaa kun aina löytyy joku tekosyy.