Aloitimme viikko sitten Lunan kanssa virallisen agilityuramme komeasti kahdella hyllyllä. Agility radalla kolmas este, hyppy, meni väärästä suunnasta ja hyppyradala neljäs este, putki, meni väärästä päästä. Muuten ihan mainio kisa, etenkin hyppyradan loppuun olen tosi tyytyväinen. Eikä tästä huonommin enää voi mennäkään.

Nyt viikonloppuna olimme Vesilahdella näyttelyssä ja tokossa. Näyttelyssä tulos VSP ja serti. Nyt on sertejä neljä kpl. Kivahan niitä on keräillä, etenkin kun palkinnot on hyvät ;-) Tokossa saavutettiin huonolla tuloksella koikkereiden rotumestaruus. Paikalla tosin ei ollut kuin kaksi koikkeria. Toinen pari oli Mari Isotupa ja Viivi, joiden suoritus oli erittäin kaunista katseltavaa. harmittavasti Viivi nousi paikallamakuussa seisomaan viisi sekuntia ennen ajan loppua ja meni sitten takaisin maahan. Meillä pisteitä tuli 150, kun Luna päätti pysähtyä hypyn eteen istumaan... Mitäpä sitä varmoja liikkeitä harjoittelemaan... Pisteet oli seuraavat: paikkamakuu 7, yritti nousta istumaan kun kävelin kehään, murahdin jameni takaisin maahan, mutta tarkkasilmäinen (ja -korvainen) tuomari humasi tapahtuneen ja rokotti hieman. Seuraaminen taluttimetta 8, maahanmeno 10, luoksetulo 7,5, ravasi välit, mutta pysähtyi tosi nätisti, seisominen 9,5, nouto 8, taas sakotettiin rauhallisuudesta. Kaukot 9, sama vika kun edellisessä. Hyppy oli 0 ja kokonaisvaikutus 8,5.

Ensi viikonloppuna on lauantaina agilitykisat Järvenpäässä. Tavoitteena on tulos. Sunnuntaina lähdemme Tervakoskelle näyttelyyn.

Kävin eilen ratsastamassa pitkästä aikaa, edellisetä kerrasta on melkein vuosi, ja nyt on istuinluut ihan sika kipeet. Mutta oli se hauskaa. Perjantaina uudestaan hevosen selkään!