Tänään oltiin Citybelgien järjestämissä kisoissa Purinalla. Startteja oli vain yksi, mutta siitä irtosi voitto nollalla. Myöhemmin näin radan videolta ja kyllä siinä saisi olla vauhtia enemmän, ja voisin olla vähän vähemmän pökkelö. Voisin myös olettaa että se Luna tulee ulos putkesta odottelemattakin. Kivaa oli ja RimAlaisilla meni muutenkin hyvin voittoja ja sijoituksia ropisi oikein roppakaupalla.

Eilen oli RimAn omat mestaruudet, joissa oli luokat mölleille ja kisaaville ilman tasoituksia. Kisaavien mestaruus ratkaistiin agility ja hyppyradan yhteistuloksella. Agilityradan jälkeen olimme johdossa, mutta sössittyäni sekä kepeille että putkesta toiseen putkeen viennin jäimme kakkosiksi. Enpä osaa olla siitäkään katkera. täytyy kyllä todeta, että RimAn mestaruudesta mediluokassa ei ollut kilpailemassa Jari ja Frodo eikä Sami ja Luka. Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät RimAn sivuilta.

Olen ollut hieman laiska kirjoittelemaan, mutta jos tästä aktivoituisin, kun uusi pentu muuttaa meille ja aloitan koirahieroja opinnot. Uusi tytteli saapuu meille torstaina ja hänen nimensä on Terra oikealta nimeltään Estaika's Kuunsäde. Täytynee päivittää kotisivutkin... Sitä odotellessa hauskoja syyslenkkejä!