Tää on nyt unohtanut blogin kirjoittamisen kokonaan ja kotisivutkin on päivittämättä. Tekosyyksi saa kelvata, että kaikki aika menee pennun kanssa touhutessa ja Lunan. Aivan mahtavia koiria ovatkin. Mitenköhän minulle on näin hauskat koirat osuneetkin? Taitaa olla jokaisella kotonaan ne maailman parhaat koirat.

Viikonloppu oli oikein menestyksekäs. Agilitykisat sunnuntaina Tampereella toivat sen viimeisen nollan ja vaikka sijoitus oli vasta kolmas niin se ei harmita tippaakaan. Rata oli melko vauhdikas ja olisi varmasti ollut parempi, jos olisin käynyt tutustumassa rataan. Kuulutukset kuuluivat niin huonosti, etten kuullut että minit ja medit tutustuvat samaan aikaan. Tajusin asian vasta kun eka medi koira lähti radalle... No sattuuhan sitä, onneksi ehdin katsella radan rakennuksen ja muutamia koirakoita, joten tiesin missä esteet ovat. Jos olisin tutustunut olisin tehnyt pari kohtaa toisin, mutta kävihän se noinkin.

Lauantaina oli Hyvinkäällä Koikkereitten päänäyttely. Koikkereita oli paikalla 75, viisi pentua, 35 urosta ja 35 narttua. Tuomari oli tosi tiukka Hollantilainen kasvattajatuomari. Uroksista 8 sai erin ja nartuista 7, Luna oli erin saaneiden joukossa ja voitti nuorten luokan. Paras narttu kehässä ei sitten enää sijoituttu. Olisihan se ollut kiva saada serti, mutta aina ei voi voittaa ei edes joka kerta. Näyttelyssä oli mukavaa ja paikalla olevt koikkerit olivat kaikki kauniita, kuten aina. Ensi vuonna sitten uudestaan.

Seuraava näyttely Lunalla onkin Messarin Voittaja joulukuussa, jollen saa mielenhäiriötä ja lähde Jyväskylään... Helmikuussa Luna täyttää kaksi vuotta ja maaliskuussa Terra 7 kk, joten keväällä täytyy muutamat näyttelyt käydä. Agilityssa meni tavoitteet uusiksi ja nyt ruvetaan metsästämään sm-nollia, jos vaikka päästäisiin kesällä SM-kisoishin osallistujiksi. Onpa sitten niillä oikeilla kilpailijoille enemmän voitettavia... Toko kokeisiinkin olisi tarkoitus mennä, kunhan johonkin olisi tilaa silloinb kun meillä ei ole muuta.

Eikä siinä vielä kaikki. Nyt on ensimmäinen lähiopetus jakso koirahierojakoulutusta takana ja otan mielelläni harjoituskappaleita vastaan ihan nimellisellä 15 euron korvauksella.