Eilen pääsiäsimaanantaina oli Ruovedellä näyttely. Muuten ihan kiva juttu, mutta sepä olikin ulkonäyttely ja pakkasta vajaat viisi astetta. Terra pärjäsi vallan mainiosti ollen kaikista yhdestä pennusta ROP-pentu. Luna siirtyi takaisin eh-kantaan, ollen kuitenkin valioluokan ykkönen kahdesta nartusta. Tuomari sanoi arviota antaessaan, että valitettavasti hänen täytyy antaa eh tuosta massasta. Tunnen itseni tällä hetkellä maailman huonoimmaksi koiranomistajaksi, kun en onnistu edes koiraa laihduttamaan. No, eiköhän Lunan näyttelyt ole toistaiseksi ohi, jos se joskus sattuu hoikistumaan niin katsotaan sitten uudestaan.

Tässä koirulien arvostelut

Terra: Erinomaista tyyppiä edustava narttu, jolla melko hyvä pää. Punainen väri voisi tulla alemmas päässä. Hyvät rungon mittasuhteet, vahva luusto kokoonsa nähden. Hyvä rintakehä, hyvät kulmaukset. Ikäisekseen riittävät korvakorut. Liikkuu ikäisekseen hyvin ja vapaasti. KP, ROP-pentu

Luna: Vahvaluustoinen hieman tuhdissa kunnossa tänään esitetty narttu. Hyvä eturinta, hyvä ylälinja, hyvät korvakorut. Kauniit tummat silmät. Hyvin kannettu häntä. hieman leveät etuliikkeet. Selkä elää liikkeessä. VAL EH1

Eiliset ruoat: illalla molemmille kaksi kanansiipeä, kauhallinen vihannessosetta ja vähän jauhelihaa. Luna ruoka 300 g. Aamulla Terra söi jauhelihaa ja vihannessosetta.

Nyt lähden koirien kanssa lenkille ja vasta sitten tartun töihin. Masentaa tosi paljon tuo Lunan tilanne. On kai pakko vetää taas ruoat olemattomiksi. En vain haluaisi enää nähdä sitä masentunutta koiraa, jota pitää lenkillä vetää perässä. Saisipa jostain neuvon, millä pitää koira kylläisenä ja reippaana samalla kun se laihduttaa.