Super-viikonloppumme sai hienpoa jatkoa sunnuntaina, kun Terra oli Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä rotunsa paras pentu ja sai tietysti myös kunniapalkinnon. Ryhmäkehässä ei sijoitusta sitten tullutkaan (puusilmä tuomari =) )Terra oli käyttäytynyt hienosti ja tuomari Reia Leikola-Walden arvosteli näin:

Hyvin kehittynyt, viehättävä narttupentu, jolla oikeanmallinen pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvin kehittynyt runko. Liikkuu tasapainoisesti. Esiintyy erinomaisesti. Erinomainen luonne.

Sillä välin, kun Tuomas ja Suvi olivat Terran kanssa näyttelyssä, me Lunan kanssa ajoimme Hämeenkyröön agiliitämään. Ekalla radalla tuli harmittava vitonen ja hieman yliaikaa. Jälleen kerran vika oli ohjaajan, jolla pasmat menivät sekaisin ja välistäveto unohtui. Niinpä Luna teki ylimääräisen kiemuran kiertäen esteen, joten kieltohan siitä tuli ja aikaakin paloi muutama ylimääräinen sekunti. Tokalla radalla en ollut kertaakaan pahasti väärässä paikassa ja niinpä nolla napsahti, eikä yliaikaakaan tullut vaikka ihanneajat olivat erittäin tiukat. Ekalla radalla sijoituimme neljänsiksi ja tokalla kolmansiksi. Nyt on SM-nollia kasassa kuusi, joista kaksi on hyppäriltä. Enää puuttuu tuplanolla, joita seuraavan kerran havitellaan Riihimäellä 15.3. Nyt tämä lähtee kauppaan ostamaan herkkuja illan treeniryhmälle nollasta ja muotovaliosta ja kaikesta muusta kivasta ja hyvästä, ja siitä että ovat olemassa.