Tänään oli taas niitä päiviä, kun mikään ei mennyt niin kuin oli suunniteltu. Aamun ensimmäinen hieronta-asiakas (siis ihminen) perui, käytin ajan hyödyllisesti juoruten ystäväni kanssa kahvilassa. Sitten muistin hakea upean taulun Lunasta, joka oli kehystettävänä. Taulun on maalannut Heini Seppä vissiinkin kynäruiskulla. Ihan en voi olla varma, mutta taulu on upea. Laitan siitä kuvankin, kunhan saan otettua sellaisen. Jonnan puheterapia alkoi 11 Järvenpäässä, myöhästyttiin sieltä melkein kymmenen minuuttia. Kotiin päästyä viimeistelin yhtä lehtijuttua, jonka piti olla valmis tällä viikolla. miksipä tekisi asiat ajoissa, kun ne kerran voi tehdä viime tingassa tai deadlinen jälkeen? Vihdoin päästiin koirien kanssa lenkille, joka jäi aiottua lyhemmäksi (vain 45 min), että ehdin agilityyn. Agility menikin sitten ihan päin honkia tai oikeastaan se ei mennyt minnekään tai ainakaan Luna ei mennyt minnekään. Merja oli poissa ja Jari veti treenit. Radat olivat haastavia, mutta mukavia tai olisivat olleet mukavia, jos sitä vauhtia olisi löytynyt vielä vikoillekin radoille. Lopuksi Luna vielä kävi salaa syömässä nakkipussista lähes kaikki nakit (5 prinssinakkia palasina). Pussi oli takkini taskussa ja takki oli penkillä. Nakkeja oli tavallista enemmän mukana, kun ajattelin pärjätä samoilla nakeilla huomisen kisapäivänkin. Enpä sitten pärjääkään.

Tämän päivän ateriat koiruuksilla koostuivat seuraavasti: Terra sai aamulla vähän perunamuusia ja kalkkunan jauhelihaa. Illalla tyttöjen kupista löytyi molemmilta puolikas banaani, kaksi kananmunaa, loput kalkkunan jauhelihat ja vähän raejuustoa. Terra sai lisäksi lorauksen pellavansiemenöljyä. Muina päivinä Terra on saanut pari teelusikallista lohiöljyä. Huomasin etten ole niitä maininnut, mutta eihän nyt sentään pentu ole vähärasvaisella ruoalla. Luna ruoka painoi noin 350 g ja Terran varmaan siinä 300 g pintaan.

Ja tässä vielä se taulu. Värit on valokuvassa ihan hanurista eikä ne kehyksetkään näy ja oikeasti ne kehykset on ihan suorat ja ja... Mutta kuitenkin minulla on kotona hieno taulu kotona Lunasta. Yritän joskus ottaa paremman kuvan, kunhan saan sen seinälle...

1392146.jpg