Torstaitreeneissä oli kivaa. Merja oli tehnyt meille vauhdikkaita ratoja, joista löytyi putkia A:n alta ja muuta mukavaa. Meni oikeastaan ihan hyvin. Kertaalleen Luna meni A:lle kun piti putkeen osua, mutta siitäkin selvittiin ohjaamalla oikein. Aika yllättävää.

Aamupäivällä käytiin tunnin mittaisella lenkillä. Pellolla oli vähän kinostanut ja parhaimmillaan lunta oli yli polven. Koirilla oli kivaa ja eilinen riekkuminen jatkui. Päivällä harjoiteltiin temppuja ja tehtiin koirien älykkyyskoetta. Vielä on pari tehtävää tekemättä. Laitan sitten tulokset tänne kunhan kaikki tehtävät on tehtynä. Tässä vielä linkki testiin http://www2.tieteenkuvalehti.com/koiraAO/index.asp?la=fi

Ruokana tänään oli Lunalla kasvissosetta, kanansiipi, vähän sikanautaa ja raejuustoa. Annospainoi 280 g. Terralla muuten sama, mutta ilman kanansiipeä. Se söi sen jo aamupalaksi. Tänään tosiaan tuli lisäksi vähän namuja, kun se älykkyystesti perustuu lähinnä namien etsimiseen. Treeneissä ei sitten juuri nameja mennytkään, kun leikittiin patukan kanssa niin kovasti.