Lauantaina Riihimäessä se vihdoin onnistui, saimme Lunan kanssa nollat kahdelta ensimmäiseltä radalta. Nyt on SM-nollat kasassa sekä samoin tein myös karsintanollat. Iloa lisää se, että toisella radalla sijoituimme neljänneksi 54 osallistujan joukosta, joten ei se nyt niiin hidas ole, kuin aina välillä kuulee sanottavan. Kolmannella radalla otettiin sitten hylly, mutta rata oli ehkäpä kaikkein vauhdikkain, niin eipä sitä osaa pahoillaan olla.

Sunnuntaina Tampereen KV:ssä Luna oli PN4, ei niin huonosti ottaen huomioon muutamat kommentit kehänlaidalla liittyen Lunan painoon. Varmasti minä olen se joka selviten on tietoinen koiransa ylipainosta, mutta tuntuu se silti ikävältä kun siitä huomautellaan ilkeään sävyyn. En minäkään huomauttele näille sanojille heidän omasta henkilökohtaisesta ylipainostaan.

En tiedä mistä Luna sai vatsataudin, söikö jotain sopimatonta vai saiko pöpön näyttelystä tai agilitykisoista, mutta eilisen maanantain oli aivan alakuloinen. Oksensi kerran ja piereskeli loppu päivän ja maha kurisi aivan kamalasti. Onneksi pysyi muuten suht pirteänä ja maha rauhoittui iltaa kohden. Eipä tarvinnut sitten lääkäriin lähteä. Nyt vaikuttaa jo pirteämmältä ja varmasti viimeistään siinä vaiheessa, kun rupean lenkkivaatteita laittamaan päälle näkee onko enää lainkaan kipeä.