Olenpa unohtanut kokonaan kertoa meidän ulkoiluista. Koska pitemmälle en muista, niin aloitetaan sunnuntaista. Sunnantaina olin aamupäivän ja päivänkin töissä Riman mätsärissä. Veera käväisi Lunan kanssa Juniorhandler-kehässä, mutta heidät pistettiin pihalle jo ensimmäisten joukossa. Sinänsä ei ole kovin reilua, että 8 ja 18 -vuotiaat kilpailevat samassa sarjassa. Kymmenen sijoitetun joukossa taisi olla yksi alle 13 -vuotias. Esittäväthän isot tytöt tietenkin koiriaan kauniimmin, mutta kyllä tuli muillekin lapsille pahamieli, kuin vain meidän Veeralle. joten Lapsi ja koira kehät kaikkiin mätsäreihin, niin pääsevät pienemmätkin kehään omassa sarjassaan. Mätsärin jälkeen käytiin sitten puolwntoista tunnin lenkillä rämpimässä. Ellikin jaksoi ihmeesti kipittää mukana

Maanantaina kävimme päivällä vajaan tunnin lenkin, koska illalla oli Terralla agilitya. Luna ja Elli odottivat autossa ja Lunaa otti päähän aivan sairaasti, kun Terra sai mennä esteitä ja hän joutui odottamaan autossa. Treeneistä paineltiin suoraan Veeran ratsastukseen. Sillä aikaa kun Veera ratsasti kävimme Jonnan ja koirien kanssa kävelemässä varmaankin vajaan tunnin verran.

Tiistaina eli eilen kävimme kiipeilemässä metsäisellä kukkulalla. Sen verran oli jyrkkää ja pitkää rinnettä, että ihan hengästyin. Lenkillä oltiin reilu 1½ tuntia. Illalla olikin sitten Lunalla agilitya. Harjoittelimme kaikkea hankalaa, kuten kaksi lähes suoraa putkea vierekkäin ja toisesta lähetetään sisään ja kutsutaan sitten toista pitkin takaisin ja jatketaan rataa. Ja sitten lähetettiin putkeen ja taas kutsuttiin takasinpäin, mutta kepeille. Luna meni tässä vaiheessa saman putken takaisinpäin noin viisi kertaa. Kun se mamma kerran huusi "Täällä" Jep jep, tunsin itseni taas verrattoman hyväksi agilityohjaajaksi. onneksi pohjalta ei pääse kuin ylöspäin.

Taas ruokintaa iltapalaksi Luna sai kanansiiven, possun suikaleita ja kasvissosetta. Terra sai kasvissosetta ja possua, kun niitä siipiä oli jääkaapissa jäljellä vain yksi. Lunan ruoka painoi 290 grammaa.